Alevlerin Arasından 25 Dakika Sonra Kurtarıldı!

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu. Alevlerin arasında kalan Emre ise dakikalar sonra itfaiye ekiplerince kurtarıldı.  1'i ağır 3 kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çorlu ilçesi Kemallettin Mahallesi Şehit Ateşe Ahmet Yörük Sokak üzerinde bulunan geri dönüşüm deposunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geri dönüşüm deposunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında 3 çalışan alevlerin arasında kaldı. Mahallenin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
“YOĞUN DUMAN VE ZEHİRLENME TEHLİKESİNİ UMURSAMADILAR”
Gelen itfaiye ekiplerince yangına müdahale edilirken Barkın B. ile henüz ismi öğrenilemeyen bir çalışan kendi imkanlarıyla alevlerin arasından kurtuldu. Alevler arasında yaşam mücadelesi veren Efe B.’yi kurtarmak için çalışma arkadaşları ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yangını söndürme çalışmaları sırasında yoğun dumana ve zehirlenme tehlikesine aldırmayan bazı meraklı mahalle sakinleri ise hem ekiplerin çalışmalarını çekmek hem de çalışmaları daha iyi seyredebilmek için adeta birbirleriyle mücadele etti.
“İTFAİYE EKİPLERİ HAYATINI KURTARDI”
Yaklaşık 25 dakika sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çorlu İstasyonunda çalışan kahraman itfaiye ekiplerince bulunduğu noktadan Efe B. çıkartılırken duygu yüklü anlar yaşandı. Sağlık ekiplerince ambulansa götürüldüğü sırada arkadaşı Efe B.’ye sarılarak “Söz veriyorum sana bir şey olmayacak” sözü herkesi ağlattı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Efe B., Barkın B. ve bir çalışan tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Efe B.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.