Bedensel engelli Emir'in Erdoğan sevgisi

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tekerlekli sandalyeye mahkum kalan 23 yaşındaki Emir Gürtürk, çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüşerek muradına erdi. Erdoğan, Emir'e ilk Bursa ziyaretinde görüşme sözü verdi. 8 yaşından beri Erdoğan'a tutuklu ile bağlanan Emir, telefon görüşmesi sonucu büyük sevinç yaşadı.

İnegöl'de yaşayan Emir, yıllardan bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için yanıp tutuşuyordu. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile görüşen Emir'in heyecanı bir kat arttı. Milletvekili Gürel, Emir'in isteğini kısa sürede yerine getirdi. Gurup toplantısı sonrası Gürel, Erdoğan'a Emir'den bahsetti. Erdoğan, Gürel'e "Hemen ara görüşelim" dedi. Erdoğan, Gürel'in telefonu ile Emir'i arayarak telefon görüşmesi yaptı.

Telefonla görüşme anları ise amatör kameraya yansıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevdiğini ve görüşmek istediğini söyleyen Emir'e Erdoğan şu yanıtı verdi; “Bursa'ya gelişimde görüşürüz tamam mı? Bende seni gözlerinden öpüyorum. Ailesine selam söyle. Bursa'ya gelişimde Vildan ablan beni sana götürür.”.