Cezaevinden Kaçan Suç Makinesi 1 Kilo Bonzai İle Yakalandı

TAKİP ET

Tekirdağ'da kasten adam öldürme suçundan hükmü bulunan ve cezaevinden kaçan suç makinesi Silivri Asayiş ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu 1 kilo bonzai ile kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Şafak S. 2017 yılında Tekirdağ’da ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklandı. Bulunduğu cezaevinden firar eden Şafak S.’nin Silivri ilçesi Piri Mehmet Paşa Mahallesi Kutsal Sokak üzerinde bulunan bir evde bulunduğu ihbarını alan Silivri Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucu cezaevi firarisinin belirtilen adreste torbacılık yaptığının tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Ekiplerce geniş güvenlik önlemleri alınarak düzenlenen operasyonda Şafak S. kıskıvrak yakalandı. Yapılan ev aramasında 1 kilo sentetik uyuşturucu maddesi bonzai, 1150 adet yeşil reçete ile satılması gereken narkotik içerikli hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi. Daha önce adam öldürdüğü için tutuklanan suç makinesinin 8 ayrı suçtan arandığı da tespit edildi.
Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Şafak S. burada ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.