Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye'nin geleceğinde CHP yok'

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'nin geleceğinde bu zihniyeti, yapısı ve üslubu ile CHP diye bir partiye yer olmadığını da şimdiden görüyoruz' dedi.

AK Parti'nin online olarak yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetimini ve CHP'li belediyeleri eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyelerin şehirleri yeniden 30 yıl öncesine çevirdiğini belirterek, lafta ülkeyi yönetmeye talip olanların temel belediyecilik hizmetlerinin dahi altından kalkamadığını söyledi.

Geçmişte Türkiye'nin önüne çıkan fırsatları, başına musallat edilen siyasi, sosyal, ekonomik krizler sebebiyle kaçırdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu defa da aynı oyunun sahnelenmeye çalışıldığını biliyoruz. İnşallah bu kez büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına mani olamayacaklar. AK Parti Türkiye'nin son 18 yılına damgasını vurmanın yanında 2023'e ve 2053'e doğru giden geleceğini de inşa edecek partidir. Bugün Türkiye'de milletimizin ülke yönetimini emanet edeceği, yatırım ve üretim konusunda güvendiği bir başka parti yoktur. Yeni yönetim sistemimize geçmemizle birlikte yolumuza Cumhur İttifakı ile devam ediyoruz. Milletimizin yarısından fazlasının desteği ile yürüdüğümüz bu yolda ülkemizi tarihi bir dönüm noktasından geçirme sorumluluğu ile karşı karşıyayız. Karşımızda kırk yamalı bohça misali oluşturulan ittifak şimdiden tel tel dökülmeye başladı. Biz büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz doğrultusunda ilkeli ve gayretli bir şekilde çalışmayı sürdürdükçe inşallah milletimizden aldığımız desteği de artıracağız. Etrafında oluşturulmaya çalışılan illüzyon, her geçen gün daha da battığı taciz, tecavüz, hırsızlık, arsızlık batağında sönüp giden CHP artık kendi derdine düşmüştür. Siyasetin cilvesi olarak elbette bu partinin gerçek yüzünü göstermek, yalanlarını ve iftiralarını ortaya dökmek için kendilerini muhatap alıp cevap vermek durumunda kalabiliyoruz. Fakat emin olunuz, Türkiye'nin geleceğinde bu zihniyeti, yapısı ve üslubu ile CHP diye bir partiye yer olmadığını da şimdiden görüyoruz. İktidar yolunu vesayette, darbede, dış destekte, hatta ülkesinin başına gelecek felaketlerde gören bir anlayış elbette çökmeye mahkumdur. Ülkemize bu güne kadar kazandırılan tüm eserlere, yapılan tüm yatırımlara, geliştirilen tüm projelere karşı çıkan muhalefet anlayışının devri geride kalmıştır. CHP, yıllarca bu ülkenin vatandaşlarının bir bölümünü Atatürkçülük, laiklik, demokratlık, çağdaşlık gibi değerleri kullanarak istismar etmiştir. Bir süredir yaşadığımız her hadise, bu partinin bölücülükte, bağnazlıkta, faşistlikte sınır tanımayan gerçek yüzünü daha belirgin şekilde ortaya çıkartıyor” diye konuştu.