Hiçbir Kadın Bu Yüzük Modellerine Hayır Diyemiyor

TAKİP ET

Pırlanta yakut yüzük, kırmızı tonlarında göz alıcı renk ve çeşitleriyle dikkatleri üzerine çekecektir.

Yakut takılar; tutku, özlem, aşk ve hatta kraliyetle ilişkilidir. Tarihsel olarak yakut, gücü, cesareti ve iyi şansı simgelemektedir. Yakut, dayanıklı bir seçim olmasının yanı sıra derin bir sembolik anlam taşır ve bu da onu nişan yüzüğü için romantik bir seçim haline getirir. Sevgi, tutku ve arzularını temsil eden yakut yüzükler, değer verilen kişiye olan sevgi ve bağlılığı sembolize etmenin bir yoludur.

Canlı kırmızıları ve ışıltılarıyla tanınan yakut yüzükler klasik ve herkesin rağbet ettiği bir aksesuardır. Birçok kültürde yakut, duyuları ve hayal gücünü harekete geçirir. Sağlık, bilgelik, zenginlik, aşk ve başarı üzerinde olumlu etkileri olduğuna inanılır. Yakut, insanoğlunun bildiği (metalden sonra) en sert  mineral  olan elmas korundum mineralinin bir çeşididir. Bu, yakut pırlanta yüzüğünüzün günlük kullanım için yeterince dayanıklı olacağı anlamına gelir.

Dünyada Bulunan Nadir Taşlar

Yakut taşlı yüzük, bazen ateşli kırmızı tonlarında bazen de masum pembe ile çok değerli bir metaldir. Doğada pembe, kırmızı ve mor gibi tonlarda bulunur. Bu geçiş tonları o kadar harika bir renk ortaya çıkarıyor ki sadece yakut renklere özel isimler veriliyor. Bu taş elmasa yakın bir sertliğe sahiptir ve kendi içinde son derece yoğun bir enerji kaynağı taşır. 

Parlaklığı ve nadirliği nedeniyle tarih boyunca çok nadir bir taş olma özelliğini korumayı başarmıştır. Eski çağlarda önemi ve değeri bilinen bu taş birçok prenses ve hanım efendi tarafından kullanılmıştır. Uzun yıllar boyunca bu taşı takan kişilerin daha güçlü sezgilere ve pozitif enerjiye sahip olduğuna inanılıyordu.

Aşkın ve tutkunun simgesi olan yakut yüzük, bir süre sonra ender özellikleri ve değerli kimliğiyle parmakları süslemeye devam ediyor. Romantik bir tarz da yaratan yakut yüzükler birçok kadın için özel bir anlam taşıyor.

Pırlanta Detaylı Yakut Yüzük Modelleri

Pırlanta ve yakutun göz alıcı birleşiminden oluşan yakut yüzük modelleri her sezonun öne çıkan modellerindendir. Aynı zamanda bu modelleri uygun fiyata hediye olarak alabilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Birçok kadın için farklı modeller bulunmaktadır. Kullanılan taş sayısı yüzüğün boyutunu belirlerken karat değerini de etkiler.

Hem büyük hem de küçük değerli taşlar çeşitli kesme teknikleri kullanılarak birleştirilir. Baget kesim daha zarif bir görünüm yaratırken, damla kesim asalet ve zarafet verir. Yakut pırlanta yüzük tasarımlarımız arasında çok nadir kullanılan ışıltılı kesim şekillerini bulabilirsiniz. Oval kesim, modası asla geçmeyen klasiklerden biridir. Birçok farklı seçenekleri ile yakut taşlı pırlanta yüzük modelleri her tarza hitap etmektedir. Kaliteli ve kullanışlı çeşit çeşit yakut taşlı yüzük modellerini https://www.starpirlanta.com.tr/ adresinden temin edebilirsiniz.