İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yıldız: Esenyurt'ta İYİ Parti'nin adayından bahsediyorlar

TAKİP ET

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Esenyurt'ta esnafı ziyaret etti. Yıldız, "İnsanlar kulaktan...

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, Esenyurt’ta esnafı ziyaret etti. Yıldız, "İnsanlar kulaktan kulağa konuşurlar ya bu fısıltı gazetesi artık Esenyurt'ta bizi konuşuyor. Bizden bahsediyorlar. Esenyurt’ta İYİ Parti'nin adayından, İYİ Parti'den bahsediyorlar ve artık bir üçüncü tercihlerinin oluştuğundan bahsediyorlar. Bu da bize geldikçe mutlu oluyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta bulunan Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederek, oy istedi. Yıldız, caddede bulunan CHP stantını da ziyaret etti. Ardından Uhud Camii’nde cuma namazını kılan Yıldız, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu. Daha sonra Üçevler Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret eden Yıldız, “Ümitsizlerin ümidi olacağız. Ümitsiz olmayın. Esenyurt'u bunlardan kurtaracağız. Nitekim bize güç verin, destek olun. Evimiz olan Esenyurt'u temizleyelim. Evimiz olan Esenyurt'a huzur gelsin. Kardeşlik gelsin diye yola çıktık. Onlardan da destek veriyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

“HİÇ OLMAZSA ÜÇÜNCÜ TERCİH HAKKIMIZ OLDU DİYE İNSANLAR ÇOK MUTLU”

Seçim çalışmalarının çok hızlı gittiğini aktaran Yıldız, “Seçime günler kaldı. Biz ilk geldiğimizde Esenyurt'ta yüzde 37'lik bir kesimde kararsızlık vardı. Bakıyoruz ki artık kararsız olanlar şunu söylüyor ‘Kararsızdık. Oy vermemeyi, sandığa gitmemeyi düşünüyorduk. İyi ki aday olmuşsunuz. İkisi arasında sıkışmıştık. Hiç olmazsa üçüncü tercih hakkımız oldu’ diye insanlar çok mutlu. Buradan baktığımız zaman Esenyurt artık yeni bir karar verme aşamasına erişti. Belki alan çok geniş, dolaşamıyoruz, herkese ulaşamıyoruz. Ama insanlar kulaktan kulağa konuşurlar ya bu fısıltı gazetesi artık Esenyurt'ta bizi konuşuyor. Bizden bahsediyorlar İYİ Parti'nin adayından, İYİ Parti'den bahsediyorlar ve artık bir üçüncü tercihlerinin oluştuğundan bahsediyorlar. Bu da bize geldikçe mutlu oluyoruz. Sokakta görüyorlar. Az önce Kürt bir vatandaşımız, Kürtlerin de artık Esenyurt’ta bu iki adaya karşı olduğunu, ‘bizim adımıza adaylaşmışlar ama biz onları desteklemiyoruz’ diyor. Bu da çok önemli. Sonra esnafa bakıyoruz. Poşetleri yarım. Emeklilere bakıyoruz sıkıntı içerisinde. Çocuklar bizden ne istiyorsunuz diyoruz. Genç çocuk ne isteyebilir? Diyor ki 'oyun alanı futbol oynayabileceğim alan istiyorum'. Tek dertleri bu. Kocaman binalarla bir beton mezar haline getirilmiş. Çocukların oyun alanları ellerinden alınmış. Küçük küçük parklar yapmışlar” diye konuştu.

“ESENYURT'TA SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELMİŞİZ”

Yıldız, “Esenyurt, güvenliksiz bir hale gelmiş. Şikayetçi oluyoruz diyor. Ne polis geliyor, ne de belediyeden birileri gelip kuralları kontrol etmiyorlar. Şimdi bu sıkıntılar içerisinde yaşayan bir insan Esenyurt’u öyle bir hale getirmişler ki mutsuz. Ya düşünebiliyor musunuz? Esenyurtlular hayal kuramıyorlar. Çocukların hayali yok. İnsanların hayali yok. Esenyurt nasıl diye soruyorum bazen. Esenyurt bizim değil ki diyorlar. Esenyurt'ta biz yabancı olmuşuz. Esenyurt'ta sokağa çıkamaz hale gelmişiz. Kendi evimizde korkar hale gelmişiz. Yarım gün oturduğumuz evlerde de acaba bizi boşaltırlar korkuturlar mı diye endişelerimiz var diyenler var. Onun için biz diyoruz ümitsiz olmayın” dedi.