Kadınlar Bu Hediyelere Asla Hayır Diyemiyor! İşte Onlar

TAKİP ET

Stiline ve tarzına oldukça önem gösteren kadınların en vazgeçilmez parçaları takılardır.

Birçok farklı tarza hitap eden takı çeşidi bulunur. Doğum günü, evlilik yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel günlerde karşı tarafı mutlu etmenin en kolay yolu pırlanta bileklik modelleridir. Pırlantanın enkusursuz şekilde birçok detayla birleştirildiği en güzel örnekbilekliklerdir. Özellikle son yıllarda sadece özel günlerde değil gündelik hayatta da sıklıkla kullanılan pırlanta bileklikler her kadının hayalini süslüyor. Pırlanta bileklikler üretilirken birçok farklı tasarım göz önünde bulundurulur.

Özellikle pırlantanın kesim aşaması oldukça dikkat edilmesi ve ince işçilik gerektiren bir aşamadır. Sonsuzluk, kelebek, ay-yıldız, kalp gibi birçok farklı tasarımda pırlanta kolye modeli yapılır. Ayrıca kalp, yıldız ve sonsuzluk gibi klasik modellerin dışında kişiye özel tasarlanan özgün modellerde bileklikler de yaptırmak mümkündür. Birçok stile ve zevke uygun sade ve küçük taşlı modeller olduğu gibi daha gösterişli modeller de vardır. 

Yapılan kombinlerin tamamlanmasını sağlayan pırlanta bileklik modelleri kombinlerinizi ekstradan katmış olduğu zarafet ile dikkatlerin üzerinize çekilmesini sağlar. Sevdiğiniz kişiye alacağınız özel hediyeler arasında pırlanta bileklikler duygularınızı karşı tarafa aktarmanın en güzel yoludur. Sevdiklerinize aldığınız hediye bileklikler ile sizi hatırlayabilmelerini sağlar. Çoğunlukla düğün, evlilik yıldönümü, sevgililer günü ve mezuniyet gibi özel zamanlardahediye edilen pırlanta bileklikler doğada uzun yıllar boyunca saklanan taşlardan yapıldığından manevi anlamda da oldukça değerlidir. 

Pırlanta Bileklik Modelleri

Işıltı ve zarafeti bir arada taşıyan pırlanta bileklik modelleri oldukça dikkat çeker. Geçmiş yıllardan bu yana mücevher anlamında en çok rağbet gören taş pırlantalar olmuştur.Pırlantanın ışıltısının şüphesiz en şık durduğu aksesuar bilekliklerdir. Bilekte oldukça zarif duran ışıltısıyla dikkat çeken klasik ve modern modellerin bulunduğu pırlantadan farklı değerli taşların da eklenmesiyle daha da şık duran çeşitler oldukça rağbet görüyor. Pırlanta bileklik modelleri sayısız çeşitliliğe sahiptir. 

Karat büyüklüğü, renk, model ve tasarım bakımından her isteğe uygun model tasarlamak mümkündür. Çift renkli, safir, yakut, baget, kelepçe, su yolu, zümrüt, damla, sırataş, markiz taşlı, üç renkli, sonsuzluk sembollü, mix safir en çok tercih edilen pırlanta bileklik modelleri arasındadır.

Pırlanta Bileklik Fiyatları

Pırlanta bileklik fiyatları birçok etkene bağlı olarak değişkenlik gösterir. Özellikle karat büyüklüğü doğrudan bileklik fiyatlarının artış nedenidir. Karat pırlantanın ağırlığı niteliğindedir. Pırlantanın içerisinde ne kadar az yabancı madde olursa o kadar değerli olur. Dolayısıyla pırlanta ne kadar safsa o kadar değerlidir. Bu değer de doğal olarak fiyatlara yansır. Kısaca pırlanta bileklik fiyatlarını etkileyen birçok unsur bulunur. Birçok fiyat aralığındaki çeşitli bileklik modellerine https://www.starpirlanta.com.tr/ linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.