Karaçay'da turizm ve rekreasyon amaçlı düzenlenme çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

– OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, turizm ve rekreasyon amaçlı düzenleme çalışmalarının devam ettiği Karaçay Projesi'nin...

– OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, turizm ve rekreasyon amaçlı düzenleme çalışmalarının devam ettiği Karaçay Projesi'nin tamamlandığında kente değer katacağını belirterek, "Osmaniyemiz'e en güzel hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz" dedi.
Karaçay Deresi Alt Yapı İyileştirme Projesi ve Karaçay Deresinin Turizm ve Rekreasyon Amaçlı Düzenlenmesi Projesi hakkında koordinasyon toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Devlet Su İşleri (DSİ) 64'üncü Şube Müdürü Mehtap Eker, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu katıldı.
Toplantı öncesinde çalışmaları yerinde inceleyen Vali Erdinç Yılmaz, DSİ 64'üncü Şube Müdürü Mehtap Eker'den devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Şube Müdürü Mehtap Eker, proje kapsamında tabanda drenaj boruları ve tesviye betonu imalatı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 530 metrelik taban kaplamasının orta eksende 360 metre uzunluğunda tesviye betonunun döküldüğünü de belirten Eker, Karaçay Deresi dışında Karaçay Deresi'nin yan kolu olan Çultuğun Deresi'nde de ıslah çalışması yapılacağı kaydetti.
Vali Erdinç Yılmaz toplantının ardından yaptığı açıklamada, Karaçay Projesi'ni çok önemsediğini dile getirerek, Karaçay'da çalışmaların gayretle devam ettiğini söyledi. Proje tamamlandığında Osmaniye'ye değer katacağını ifade eden Vali Yılmaz, "Osmaniyemiz'e en güzel hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz" dedi.