MaruDerm BHA Tonik ile Gözeneklere ve Siyah Noktalara Elvada Diyin!

TAKİP ET

MaruDerm gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik parfüm, Phenoxyethanol, SLES ve SLS içermez. Cildi arındırır ve gözenekleri temizler. Büyük gözenekleri küçültür ve cildin yağ dengesini sağlamakta yardımcıdır. Cilde aydınlık bir görünüm kazandırarak tazeler.

Gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik gözenekleri tıkayan kiri ve yağı arındırmada oldukça etkilidir. Ciltteki ölü hücreleri ve derileri arındırır. Bu sayede siyah nokta ve sivilce oluşumunun önüne geçer. Güneşe maruz kaldıktan sonra oluşan ton eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Erken yaşlanma belirtilerinin giderilmesini sağlayarak kırışıklık ve çizgilerin azalmasını sağlar.

BHA Nedir?
BHA yağda çözünme niteliğine sahip olan organik asitleri ifade eder. BHA ciltteki ölü deriyi temizleme görevini üstlenir. Cildin sağlıklı olmasını sağlamak için nefes almasını ve yenilenmesini sağlar. Bunun yanı sıra fazla yağlanma nedeniyle oluşan cilt sorunlarının giderilmesinde yardımcı olur. Akne ve siyah nokta ile savaşır. Cildi nemlendir. İnce ve hafif bir dokusu olması sayesinde gözeneklere rahat şekilde ulaşarak gözenekleri küçülmesini ve cildin sıkılaşmasını sağlar.

Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta ve Akne Karşıtı BHA Tonik Ne İşe Yarar?
Gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik ne işe yarar konusunda oluşan soru işaretlerinin ilk cevabı cildi yenilemesidir. Yağlanmaya bağlı sorunlar yaşayan ciltlerde yardımcı olur. Ölü hücreleri arındırarak tazelik, parlaklık ve canlı bir görünüm sağlar. Kolajen üretimi konusunda hız kazandırdığı için sarkmaları engeller.

Maruderm gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik cildin yağ oranını dengelemede önemli bir üründür. Doğal bir ışıltı için cilt dokusunu pürüzsüzleştiren ve tonunu eşitleyen bir toniktir. Geniş gözeneklerin ve ince çizgilerin görünümünü en aza indirmek için hızlı hücre yenilemesi sağlar.

Maruderm Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta ve Akne Karşıtı BHA Tonik Cilde Etkileri
Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta ve Akne Karşıtı BHA Tonik cilde etkileri çok yönlüdür. Zayıf tenlere veda etmeyi sağlar. Lekeler ve gözenekler ile savaşır.
1. Ciltte oluşan kirleri gidermeye yardımcı olur.  
2. Cildi derinlemesine temizler. Bu sayede akne ve siyah nokta problemlerinin önüne geçer.
3. Cildi tahriş etmez.
4.Ciltteki fazla yağı azaltarak yağ ve nem dengesini ayarlar.
5. Büyük gözeneklerin giderilmesinde önemli bir yardımcıdır.   
6. Ölü hücreleri ve derileri atmayı sağlar.

Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta ve Akne Karşıtı BHA Tonik Cilt Bakımında Faydaları Nelerdir?
Gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik faydaları nelerdir sorusunun öncelikli cevabı hücre yenileyici özelliğe sahip olmasıdır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Fazla yağlanmaya bağlı olarak gelişen cilt problemlerinden olan akne, siyah nkota ve gözeneklere karşı oldukça büyük etki gösterir. Nemlendirici etkiye sahip olduğu için cildin su tutmasını sağlar. Bu sayede anti-age özelliğini de sergiler.
Maruderm gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik incelemesi yapmak için https://www.maruderm.com/tr/maruderm-gozenek-sikilastirici-siyah-nokta-ve-akne-karsiti-bha-tonik-250-ml sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gözenek Sıkılaştırıcı, Siyah Nokta Ve Akne Karşıtı BHA Tonik Nasıl Kullanılır?
Gözenek sıkılaştırıcı, siyah nokta ve akne karşıtı BHA tonik nasıl kullanılır sorusuna verilebilecek ilk yanıt temiz bir cilde uygulanması gerektiğidir. Bu önemlidir çünkü cilt temiz olmadığında toniğin içeriğindeki maddeler cilde tutunamayarak etkisizleşir.
- BHA tonik temiz ve kuru bir cilt yüzeyine uygulanır.  
- Genellikle akşamları kullanılsa da sabah ve akşam kullanımına uygundur.
- Yeteri miktarda tonik pamuğa damlatılır.
- Pamuk marifetiyle cilde dairesel ve aşağıdan yukarı hareketler ile uygulanır.
- Maruderm BHA tonik ciltte kendi kendine kurumaya bırakılır.