Niğde'de Anavatan Partisi'nden Başkan Özyiğit'e destek

TAKİP ET

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, NİĞDE'de Anavatan Partisi İl Teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Niğde...

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE, NİĞDE'de Anavatan Partisi İl Teşkilatı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i destekleme kararı aldı. Başkan Özdemir de parti teşkilatına teşekkür ederek "Herkese eşit mesafede olmaya devam edeceğiz" dedi.

Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve teşkilat mensupları, destek verdikleri Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda ağırladı. İl Başkanı Erkul, geniş katılımla gerçekleştirilen 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Başkan Özdemir'i destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Başkan Özdemir’in 5 yıl içinde Niğde’ye önemli hizmetler kazandırdığını, yeni dönemde de şehrin her yönüyle gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine olanak sağlayacak projeler açıkladığını kaydeden Erkul, “Teşkilatlarımızla yaptığımız değerlendirmede, şehrimizin geleceği açısından, en doğru kararın Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararı olduğunu değerlendirdik" diye konuştu.

HERKESE EŞİT MESAFEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Erkul ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 2019 yılında yapılan seçimi kazandıktan sonra göreve gelir gelmez parti rozetini çıkartarak, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede hizmet politikaları ürettiklerini anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “5 yıl boyunda hiç kimsenin, hiçbir kesimin siyasi görüşüne, fikir ve düşüncesine bakmaksızın herkese aynı yakınlıkta olduk. Hizmetlerimizi, projelerimizi Niğde’yi bir bütün olacak şekilde ele alarak hayata geçirdik. Projeleri hayata geçirirken yine siyasi görüşlerine bakmaksızın, vatandaşlarımızın taleplerini, önceliklerini değerlendirerek hizmet ürettik. Yeni dönemde de toplumumuzun tüm kesimlerine yine aynı mesafede olacağız ve Niğde’mize en iyi hizmetleri sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.