Osmaniye'de 40 okula oturma alanı

TAKİP ET

– OSMANİYE Belediyesi tarafından, öğrencilerin öğle yemeklerini rahatça yiyebilmesi için 40 okula açık hava oturma...

– OSMANİYE Belediyesi tarafından, öğrencilerin öğle yemeklerini rahatça yiyebilmesi için 40 okula açık hava oturma alanları yerleştirildi.
Öğrencilerin öğle yemeklerini rahatça yiyebilmeleri için belediye tarafından 40 okula açık hava oturma alanları yerleştirildi. Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Şehit Oğuzhan Tekerek İlkokulu'nu ziyaret ederek oturma gruplarını inceledi. 
Belediye Başkanı Kadir Kara, oturma gruplarını Endüstri Meslek Lisesi'nin tasarladığını belirterek, "Öğrencilerimiz yemeklerini okul bahçelerinde yiyorlardı. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, velilerimizin talepleri doğrultusunda oturma grupları ürettik. İhtiyaç olan okullar olursa üretmeye devam edeceğiz" dedi. 
Vali Erdinç Yılmaz da "Geleceğimiz eğitimde. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha rahat bir ortamda eğitim almaları çok önemli. Öğrencilerimiz adına, okullarımız adına bu güzel çalışma için başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Vali Yılmaz ve Başkan Kara daha sonra Osmaniye Belediyesi'nin 'Anne Eli Projesi' kapsamında hazırladığı ayçiçeği tohumlarını öğrencilere dağıttı.