Ramazan Yaman'dan Miting Havasında Aday Adaylık Açıklaması

TAKİP ET

Rahim Taşkın – Çorlu'nun sevilen iş insanı Ramazan Yaman, İYİ Parti'den Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını miting gibi bir törenle açıkladı.

28. Dönem İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Ramazan Yaman Adaylık açıklamasına İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz ve yüzlerce partili katıldı.

Yoğun katılımın olduğu basın açıklamasında konuşan İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz, “İYİ Parti’nin kapsayıcı ve güven veren politikaları, iktidar yürüyüşü kararlılığı ile başlattığımız bu yürüyüşte ivme tavan yaptı. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en derin siyasi ve ekonomi krizini yaşıyoruz. Mevcut iktidar liyakat, adalet, güven ve en çokta duyarlılık yoksunluğu içinde. İYİ Parti’nin kapsayıcı ve güven veren siyaset dili sabrı tükenmiş, yorgun düşmüş milletimize umut oldu. Bu umutlarla beraber bizler yola çıkarken daha dün bizim yanımızda olan Ramazan Yaman kardeşimiz bugün biz de senin yanındayız, bugün bizde seninle beraberiz yarın el ele, kol kola, omuz omuza yepyeni umutlarla İYİ Parti iktidarında güneşli günlerde hep birlikte olmak dileğiyle” dedi.

“SORUNLARI BİLDİĞİM GİBİ ÇÖZÜMLERİNİ DE BİLİYORUM”

Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve sorunları biliyorum. Bu sebeple de aday adayı oldum diyerek açıklamalarda bulunan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ramazan Yaman, “45 yıllık hayatımın 20 yılını Ergene’de yaşadım. Çocukluğum kirli akan Ergene Deresi kıyılarında geçti. Evlilik ve iş hayatımın son 20 yılı da Çorlu’da geçti. İşlerim sebebi ile de Tekirdağ’ımızın tüm ilçeleri ile irtibat halindeyim. Türkiye’nin 81 ilinde de bayilerimiz ile iletişim halindeyiz. Ülkemizin sorunlarını biliyoruz. Dünyanın dört bir tarafına makine ve yedek parça üretiyoruz. Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve sorunları biliyorum. Bu sebeple de aday adayı oldum! Bölgemizde bulunan sanayi kuruluşları mavi yaka personel bulmakta oldukça zorluk çekiyor. Yine beyaz yakalı üniversite mezunu arkadaşlarımız da iş bulmakta zorluk çekmektedirler. Bunun sebebi de maalesef eğitim sisteminin yanlış kurgulanması! Nitelikli üniversite mezunlarına ve çalışacak mavi yakaya ihtiyacımız var. Eğitim planlarının da bu doğrultuda hazırlanması gerekmektedir! Bunun da farkındayız! İnşallah da çözeceğiz” dedi.

“İKTİDARLIĞIMIZDA ERGENE DERESİNİ TEMİZLEYECEĞİZ”

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ramazan Yaman, Tekirdağ’ın en büyük çevre sorunu olan ve yıllardır simsiyah akarak etrafına hastalık saçan Ergene Deresi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Yaman, “Bölgemizde kanserin yayılmasında etken olan Ergene Deresinin temizlenmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağım. Her vatandaşımızın evinde kanser vakalarıyla karşılaşmaktayız. Ne yazık ki bende çok yakın zamanda yengemi kanserden kaybettim. Maalesef çevre sorunları bu hastalığı tetiklemektedir. Ne yazık ki de hala temizlenemedi. İnşallah iktidarımızda tertemiz bir Ergene Deresine kavuşacağız. Bugüne kadar birçok STK’da görev aldım. Bugün inşallah sizlerin desteği ile sizlerin vekili olmak için yola çıktım. Göstermiş olduğunuz destek ve sevgi için teşekkür ediyorum. Bizim bayrak, ezan sevgimizi sorgulamak kimsenin haddi değil. Bizim milliyetçilik zekatımız hepsine yeter. Söylenecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Bu görev bana tebliğ edilirse elimden ne geliyorsa her şeyi yapmak için gece-gündüz çalışacağıma size söz veriyorum. İnanıyorum ki hep birlikte tarih yazacağız!” ifadelerini kullandı.