Rektör Ünal'dan 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

TAKİP ET

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tıp Fakültesinde...

SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tıp Fakültesinde ziyarette bulunarak, hekimleri ve sağlık çalışanlarını tebrik etti.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve beraberindeki heyet, OMÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti. Hekimleri ve sağlık çalışanlarını, özel günleri dolayısıyla tebrik eden Ünal, “İnsanı sağlığına kavuşturma ve yaşatma gibi mukaddes ve ulvi bir görev üstlenen hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” dedi.

OMÜ Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından 1979 yılından bu yana yıllık olarak çıkarılan Kılçık dergisinin son sayısını inceleyen Rektör Ünal, beraberindekiler ile birlikte, Radyoloji, Romatoloji, Dermatoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ile Onkoloji Ana Bilim Dalları departmanlarına kutlama ziyaretinde bulundu. Ünal, “Kutsal olan insanı yaşatmak, onun acısını dindirmek, hastalığını sağaltmak ve toplum sağlığı adına en ön saflarda mücadele eden, özveri, sabır ve cesaretleriyle gecesini gündüzüne katan bütün hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın bu özel günlerini kutluyor, kendilerine içtenlikle şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.