Saadet Partisi Kayseri adayı Mahmut Arıkan, yeni bir kampanya başlattı

TAKİP ET

SAADET Partisi'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mahmut Arıkan, yeni bir kampanya başlattı. Arıkan...

SAADET Partisi’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mahmut Arıkan, yeni bir kampanya başlattı. Arıkan, Kayseri'nin sorunlarına dikkat çekmek ve çözümler üretmek için billboardlarını hemşehrilerinin taleplerine tahsis etti.

Saadet Partisi’nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, Kayseri'nin, son çeyrek asırdır aynı figürler tarafından yönetildiğini ve vaatlerin gerçekleşmemesiyle savrulduğunu vurguladı. Hemşehrilerinin sıkça dile getirdiği ‘Yiter Gaari’ söylemiyle değişim isteğini net bir şekilde ifade eden Mahmut Arıkan, bu adımın Kayseri'nin geleceği için bir dönüm noktası olacağını belirterek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Billboardlarımızı hemşehrilerimize tahsis ettik. Herkesin bağırarak söylediği ama bir türlü duyulmayan o cümleyi ayırdık. Hemşerilerimizin dediği gibi biz de ‘Yiter Gari’ diyoruz. Bir tarafta çeyrek asırdır şehri yöneten fakat sağır olmuş yöneticiler, diğer tarafta Yiter Gari diyen hemşerilerimiz var. Yiter Gari diyen, bıkan, değişim isteyen değerli hemşerilerim. Oy verin, 31 Mart'tan güzel bir değişime izin verin.”