Sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi

TAKİP ET

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sandıklı Devlet Hastanesi yönetimi tarafından...

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sandıklı Devlet Hastanesi yönetimi tarafından düzenlenen iftar programında sağlık çalışanları bir araya geldi.

Hüdai Kaplıcalarındaki bir otelde düzenlenen iftar programına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı Kaymakamı Önder Çengel, Sandıklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdul Fettah Nur, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı. İftar öncesi konuşan Başhekim Dr. Abdul Fettah Nur, katılan sağlık personeline teşekkür ederek, "Bugün, 14 Mart Tıp Bayramı'nı coşku ve gurur içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, öncelikle tüm sağlık çalışanlarına içten şükranlarımı sunmak istiyorum. Sandıklı Devlet Hastanesi olarak, sağlık alanındaki mesai arkadaşlarımızla birlikte, her geçen gün daha etkin ve nitelikli hizmet sunma gayreti içindeyiz. Sağlık sektöründe gösterdiğimiz birlik ve beraberlikle, hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunma hedefimizden asla şaşmadık. Tıp Bayramı, mesleğimizin kutsal değerlerini bir kez daha hatırlama ve birlik olma fırsatıdır. Bu vesileyle başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının özverili gayretleri için teşekkür ediyorum. Sizlerin özverisi, toplum sağlığımızın teminatıdır. Halkımıza sağlık hizmeti sunarken, sizlerle birlikte olmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Her anınızı sağlıklı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle, 14 Mart Tıp Bayramı'nı bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

İftar sonrası emekli olan personellere plaketleri takdim edildi. Program sonunda Kaymakam Önder Çengel, Milletvekili Hasan Arslan'ın Tıp Bayramı'nı kutlayıp, çiçek takdim etti.