Yenişehir'de kalite yönetim sistemi eğitimlerine başladı

TAKİP ET

DİYARBAKIR'ın Yenişehir ilçe Belediyesi, daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı...

DİYARBAKIR'ın Yenişehir ilçe Belediyesi, daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı ile imzaladığı “Kalite Yönetimi Sistemi TS EN ISO 9001 2015” eğitimlerine başladı. 

Hizmetlerin daha kaliteli ve daha verimli hale getirilebilmesi amacıyla Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ile Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral arasında imzalanan  “Kalite Yönetimi Sistemi TS EN ISO 9001 2015” projesi kapsamında Yenişehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Ankara Türk Standartları Enstitüsü Müşavir Baş Denetçi Arif Gani tarafından belediye çalışanlarına yönelik olarak 5 gün süreyle eğitim verilecek. 

'HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ'

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, amaçlarının belediye tarafından verilen hizmetlerin kalitesini arttırarak, vatandaşların memnuniyetini sağlamak olduğunu belirterek, "Eğitimler sonucunda hem kendi alanlarında yetkin çalışanlarımız ile ilçemize daha etkili hizmetler sağlayacağız hem de belediyemiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetimi Sistem belgesini alarak uluslararası bir niteliğe sahip olacaktır"dedi.